Solo muzikant

De afgelopen jaren heeft Nienke veel ervaring opgedaan als solomuzikant. Met name het begeleiden van (trouw)diensten in de kerk is één van haar specialiteiten. Daarnaast heeft zij muziek verzorgt tijdens diners, begrafenissen en recepties. Kijk onder Video's om te luisteren hoe dit heeft geklonken. Nienke heeft deze ervaringen persoonlijk weten te maken, door niet vanuit een vast repertoire te werken, maar door de muziek af te stemmen op de aanvrager. Bent u geïnteresseerd om Nienke te boeken voor uw gelegenheid? Neem dan contact op met MNK!

Samenwerkingen

Nienke Kreijkes treedt op in verschillende samenstellingen en is al verscheidene samenwerkingen aangegaan. Met Jolinde Berns verzorgde zij muziek tijdens diners en een kerstviering. In samenwerking met Annemiek Lubbers deed zij verschillende trouwdiensten en een jongerenviering in de kerk. Kijk onder Video's om te luisteren hoe dit geklonken heeft. Om de trouwdiensten die zij begeleid heeft zo persoonlijk mogelijk te maken, is zij samenwerkingen aangegaan met familieleden van het bruidspaar. Zo speelde zij het afgelopen jaar met een violiste en een dwarsfluitiste. Nienke staat dus open om verschillende samenwerkingen aan te gaan!

Projecten

Momenteel houdt Nienke Kreijkes zich bezig met een paar muzikale projecten. Onder andere een eigen concert door haar jongerenkoor Happy Voices, een koor speciaal voor mensen met en zonder beperking en ook staan er een aantal bruiloften op het programma deze zomer. 

Eind mei 2016 zal Nienke Kreijkes een cursus dirigeren volgen, om ook op dat vlak haar vaardigheden te verfijnen.