Muziektherapie

Muziekpraktijk Nienke Kreijkes biedt muziektherapie voor verschillende doelgroepen. Momenteel werkt Nienke met mensen met niet- aangeboren hersenletsel en (ernstig) verstandelijk beperkten. Daarnaast heeft Nienke ervaring als therapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie. MNK komt met een auto vol instrumenten jullie kant op en geeft therapie op locatie. Ook is het mogelijk om individueel therapie te volgen in een praktijkruimte bij Nienke Kreijkes aan huis. Benieuwd of MNK wat voor u kan betekenen? Kijk dan onder Muziektherapie voor meer informatie.

Muziekles & Muzikaal Leidster

Nienke Kreijkes biedt pianolessen aan beginners! Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met de piano? Meld je dan nu aan voor pianolessen bij MNK! Ook biedt Nienke Kreijkes zichzelf aan als muzikaal leidster. Momenteel is zij dit van 3 verschillende koren. Kijk onder Muzikaal Leidster voor meer informatie. 

Live muziek

Bent u op zoek naar de juiste muzikale begeleiding van uw trouwdienst? Zoekt u live (achtergrond) muziek tijdens een diner, receptie of uitvaart? Kijk dan onder Live Muziek voor de mogelijkheden.